De Road2University universiteiten

Daag jezelf uit om jouw talenten verder te ontwikkelen!

Heb je altijd al de langgekoesterde ambitie gehad om een universitaire opleiding te volgen? Laat dan je interesse op deze pagina prikkelen en lees meer over de onderstaande vooruitstrevende universiteiten in Nederland.

Intensief, actief en toepassingsgericht, zijn termen welke het academisch onderwijs van de Erasmus Universiteit goed omschrijven. De universiteit helpt gedreven personen graag om hun dromen en ambities te realiseren.‘ Erasmus’ werkt nauw samen met diverse regionale, nationale en internationale partners. Internationale collaboratie en verbondenheid met de wereld om ons heen zijn belangrijke speerpunten van de Erasmus Universiteit. Op de faculteit vinden talloze interessante en leerzame events plaats. Laat je hier inspireren om je eigen vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen! Prikkel je interesse

De eerstvolgende open dag van de Erasmus Universiteit is op zaterdag 16 februari.

https://www.eur.nl/

De Maastricht University (1976) is de jongste universiteit van Nederland! Dat maakt haar echter niet de minste. In tegendeel: de universiteit is een van de beste jonge universiteiten wereldwijd.

https://www.maastrichtuniversity.nl/education/professionals

“To explore the potential of nature to improve the quality of life.”
Wageningen Universiteit werkt nauw samen met bedrijven, organisaties en overheden om onderzoeksresultaten te vertalen en om te zetten naar praktische oplossingen met impact.
De universiteit biedt diverse opleidingen aan welke zeer geschikt zijn voor professionals. Zo zijn er meerdere studies welke klassikaal, maar ook online mogelijk zijn. Van korte cursus, tot lange postacademische studie of master; bij Wageningen Universiteit zijn er talloze mogelijkheden. Onder anderen op het gebied van biologie, duurzaamheid, genetica en statistiek.
Bezoek Wageningen Universiteit

De eerstvolgende open dag van de Wageningen Universiteit is op zaterdag 23 maart.

https://www.wur.nl/

De Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in ‘s-Hertogenbosch is de nieuwste universiteit van Nederland biedt aan een aantal innovatieve data science programma’s op undergraduate, graduate en post-graduateniveau om de data scientists van de toekomst op te leiden. Verder lopen er onderzoeksprogramma’s naar data science die de relevantie van academisch onderzoek voor het bedrijfsleven en de samenleving vergroten. JADS is gehuisvest in het voormalig klooster Mariënburg. De academie is een initiatief van de Technische Universiteit Eindhoven, de Universiteit van Tilburg, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant.

https://www.jads.nl/education.html

Kom langs in Eindhoven of Tilburg
Bezoek de Technische Universiteit Eindhoven op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart.
De Tilburg University heeft op zaterdag 16 februari een open dag.