Ongeveer 3 jaar geleden ontstond ICTvoorjou doordat wij (Juul van Rijswijk & Marijn Runhart) werden gevraagd om een website te bouwen. Hierdoor ontstond het plan om te starten met ICTvoorjou. Destijds waren we net oud genoeg om ons in te schrijven bij de kamer van koophandel, we bezochten klanten nog per bus en fiets, we zaten nog op school en tussen de bedrijven door waren we bezig op een zolder kamertje met het opbouwen van ICTvoorjou.

Begin 2016 begon ICTvoorjou serieuze vormen aan te nemen, we werden erkend leerbedrijf, begonnen onze diensten uit te bouwen, gingen klanten zowel particulier als zakelijk bedienen, klanten werden met de auto bezocht en het zolderkamerproject groeide uit tot een full service ICT-Bedrijf.

Mascha Leijten is oprichter van het bedrijf “Ymagine”, daarmee helpt ze organisaties en merken met strategische vernieuwing en groei. Daarvoor was ze als directielid van Lamb Weston Meijer, verantwoordelijk voor onder meer innovatie. Zie verder:
https://www.linkedin.com/in/maschaleijten/
“De missie die Rotary Meierijstad op zich heeft genomen om te inspireren, te faciliteren en uit te dagen om talent te ontwikkelen, spreekt me aan. Want ik geloof dat iedereen talent heeft. We zijn zo goed in het benadrukken wat we niet zo goed kunnen, dat we soms vergeten om naar (verborgen) talent te kijken. Bezuinig niet op je eigen kwaliteit en ontwikkel het beste wat je in je hebt.”

Dagelijks werkt u als ondernemer, directeur of manager, samen met uw medewerkers aan het succes van uw bedrijf, producten en diensten. Daarbij komt u vraagstukken tegen die uw groei mogelijk belemmeren en die extra aandacht vragen en verdienen. Of u heeft ideeën die u in de praktijk wilt brengen. Wij helpen u de vraagstukken op te lossen of de ideeën te realiseren. Schakel ons in en ga die uitdagingen aan. Wij creëren samen met u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

We doen dit op basis van een aanpak waarin Inzicht, Focus, Groei centraal staan en zo zorgen wij dat u als ondernemer uw ambities kunt realiseren.

Spreekt dit u aan, als ondernemer, directeur of als manager neem dan contact op via onze site www.flammabd.nl of bel Kees van Delft +31653313861
Flamma ondersteunt van harte Road2University omdat wij weten dat het veel brengt voor jou als student en voor je werkgever.

Kramer Assurantiën B.V. is uw partner én specialist op gebied van bedrijfsmatige verzekeringen & risicomanagement. Wij richten ons niet alleen op uw activa maar juist op de continuïteit van uw onderneming!

Daarnaast garanderen wij toegevoegde waarde, een eigenschap die in ons DNA zit.